>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Marija Jovanović najbolja odbojkašica u januaru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Marija Jovanović, korektor Jedinstva iz Stare Pazove, proglašena je za najbolju odbojkašicu u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

Milan Arsenović, rukovodilac prodajnog mesta “Ruma Centar” Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Mariji Jovanovićček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Bogdan Mamuzić, član predsedništva UOKPL, predao je Mariji Jovanović trofej namenjen najboljoj odbojkašici u januaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Mariji Jovanović predati su pre početka utakmice 15. kola Wiener Stadtische Super lige između Jedinstva iz Stare Pazove i Partizana Vizure. U meču odigranom u Hali sportova u Staroj Pazovi, Partizan Vizura je pobedio Jedinstvo sa 3:0, po setovima 25:17, 25:14 i 25:11.

 

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2013/2014:

 

OKTOBAR: SOFIJA MEDIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: TIJANA BOŠKOVIĆ (PARTIZAN VIZURA)

 

DECEMBAR: ADELA HELIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

JANUAR: MARIJA JOVANOVIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA)