>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ivan Kostić najbolji igrač u januaru

SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Ivan Kostić, tehničar Partizana Vizure, proglašen je za najboljeg odbojkaša u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

Ljiljana Davidović, agent ekspoziture Valjevo, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predala je Ivanu Kostiću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Zoran Ivović, član predsedništva UOKPL, predao je Ivanu Kostiću trofej namenjen najboljem odbojkašu u januaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Ivanu Kostićupredati su pre početka utakmice 14. kola Wiener Stadtische Super lige između Spartaka iz Ljiga i Partizana Vizure. U meču odigranom u sali OŠ “Sava Kerković” u Ljigu, Partizan Vizura je pobedio Spartak sa 3:1, po setovima 25:19, 26:28, 25:17 i 25:19.

 

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2013/2014:

 

OKTOBAR: MILIJA MRDAK (PARTIZAN VIZURA)

 

NOVEMBAR: DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

DECEMBAR: MILAN KATIĆ (VOJVODINA NS SEME)

 

JANUAR: IVAN KOSTIĆ (PARTIZAN VIZURA)