>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Adela Helić najbolja odbojkašica u decembru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Adela Helić, korektor Crvene zvezde, proglašena je za najbolju odbojkašicu u decembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

Slobodan Radovanović, rukovodilac prodajnog mesta “Fontana” ekspoziture “Novi Beograd” Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Adeli Helićček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Vladan Gajić, član predsedništva UOKPL, predao je Adeli Helićtrofej namenjen najboljoj odbojkašici u decembru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Adeli Helić predati su pre početka druge utakmice četvrtfinala 48. Kupa Srbije između Crvene zvezde i Kolubare iz Lazarevca. U meču odigranom u dvorani “Šuimice” u Beogradu, Crvena zvezda je pobedila Kolubaru sa 3:0, po setovima 25:15, 25:19 i 25:13.

 

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2013/2014:

OKTOBAR: SOFIJA MEDIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: TIJANA BOŠKOVIĆ (PARTIZAN VIZURA)

 

DECEMBAR: ADELA HELIĆ (CRVENA ZVEZDA)