>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tijana Bošković najbolja odbojkašica u novembru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Tijana Bošković, korektor Partizana Vizure, proglašena je za najbolju odbojkašicu u novembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

Milovan Bogdanović, rukovodilac prodajnog mesta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Užicu, predao je Tijani Bošković ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Zorica Đoković, dopisnik Sportskog žurnala iz Užica, predala je Tijani Bošković trofej namenjen najboljoj odbojkašici u novembru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Tijani Bošković predati su pre početka utakmice 9. kola Wiener Stadtische Super lige između Jedinstva iz Užica i Partizana Vizure. U meču odigranom u dvorani “Veliki Park” u Užicu, Partizan Vizura je savladao Jedinstvo sa 3:0, po setovima 25:15, 25:14 i 25:12.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2013/2014:

 

OKTOBAR: SOFIJA MEDIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: TIJANA BOŠKOVIĆ (PARTIZAN VIZURA)