>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Wiener Stadtische Super liga osmu godinu za redom – u četvrtak Crvena zvezda – Partizan Vizura u premijernom Super Kupu Srbije za odbojkašice

WIENER STADTISCHE – OSS – UOKPL

 

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, u Beogradu, danas je na konferenciji za novinare potpisan Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, a takođe je najavljen i meč premijernog Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica Crvena zvezda – Partizan Vizura, koji će se odigrati sutra (četvrtak, 03. oktobar) od 18,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu, uz direktan prenos na RTS.

 

 

 

 

 

 

 

Odbojkaška liga Srbije će se osmu godinu uzastopno zvati Wiener Stadtische Super liga. Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga potpisali su Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL.

 

 

IZJAVA SVETLANE SMILJANIĆ

 

IZJAVA GORANA ĆATA

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

IZJAVA JULIJE MILOVIĆ

 

IZJAVA BJANKE BUŠE

 

IZJAVA RATKA PAVLIČEVIĆA

 

 

IZJAVA DARKA ZAKOČA

 

 

 

Na konferenciji za novinare su najavljene utakmice I Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i III Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša. U konkurenciji odbojkašica, prvi put u istoriji odigraće se utakmica Super Kupa, a igraće Crvena zvezda – Partizan Vizura. U konkurenciji odbojkaša igraće Crvena zvezda – Radnički iz Kragujevca, a meč će se odigrati u četvrtak, 17. Oktobra od 18,00 časova, uz direktan prenos na RTS.

Današnjoj konferenciji za novinare prisustvovali su  kapiteni i treneri oba kluba, Julija Milović, Ratko Pavličević, Bjanka Buša i Darko Zakoč, kao i predstavnici klubova Wiener Stadtische Super lige. Pored predstavnika Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, konferenciji su prisustvovali i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

Ulaz na obe utakmice Super Kupa Srbije je besplatan.

Na danšnjoj konferenciji je premijerno prikazana emisija o Wiener Stadtische Super ligi, u produkciji RTS i agencije Sport Network, koja će biti prikazana na RTS-u sutra, pre početka utakmice Crvena zvezda – Partizan Vizura. Takođe, najavljeno je da će emisija biti jednom sedmično emitovana na RTS-u  u formi pregleda kola Wiener Stadtische Super lige u obe konkurencije.