>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Za dve sezone projektu „Sportski čas – Ispravi se !“ prisustvovalo više od 4000 dece – održan završni ovosezonski čas u Beogradu

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

Na otvorenim sportskim terenima Osnovne škole „Dragan Lukić“ u Beogradu, danas je održan deseti ovosezonski, odnosno ukupno 24. „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom. Tokom dve godine, od 2011. kada je počeo projekat Sportski čas – Ispravi se !“, edukativnoj nastavi je prisustvovalo više od 4000 učenica i učenika Osnovnih škola iz 24 grada u Srbiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više od 350 učenica i učenika u Beogradu, na času koji je organizovan uz logističku podršku OK „Blok Aut“ iz Beograda, pozdravili su Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Ana Avramović, potpredsednik UOKPL, Marko Bogojević, trener OK „Blok Aut“, Nađa Ninković i Filip Stoilović, seniorski reprezentativci Srbije, aktuelnih prvaka Evrope u konkurenciji odbojkašica i odbojkaša.

Dr Ljuban Martinović, sprecijalsta sportske medicine i koordinator zdravstvene službe svih nacionalnih selekcija OSS, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Nađa Ninković i Filip Stoilović. Utakmicu je sudio Igor Miljković, nacionalni sudija iz Beograda.

 

 

IZJAVA SVETLANE SMILJANIĆ

 

 

IZJAVA ANE AVRAMOVIĆ

 

IZJAVA SLOBODANA TRPKOVIĆA, DIREKTORA OK „BLOK AUT“

 

 

IZJAVA NAĐE NINKOVIĆ

 

 

IZJAVA FILIPA STOILOVIĆA

 

 

IZJAVA DR LJUBANA MARTINOVIĆA