>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Dušan Petković drugi put najbolji igrač meseca – Petković ček prosledio Ivani Đorđević

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Dušan Petković, korektor Crvene zvezde, drugi put u ovoj sezoni proglašen je za najboljeg odbojkaša meseca u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Petković je posle decembra, i u martu proglašen za najboljeg odbojkaša Lige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivana Ica Đorđević, šestogodišnja devojčica kojoj je neophodna operacija u očnoj bolinici u Bostonu, predala je Dušanu Petkoviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u martu u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL, predao je Dušanu Petkoviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Petković je odlučio da celokupan iznos nagrade prosledi na žiro račun otvoren za pomoć Ivani Ici Đorđević.

 

 

Trofej i ček Dušanu Petkoviću predati su pre početka prve utakmice finala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige između Crvene zvezde i Partizana Termoelektra.  U meču odigranom u dvorani “Šumice” u Beogradu, Crvena zvezda je pobedila Partizan Termoelektro sa 3:1, po setovima 23:25, 25:15, 25:17 i 25:18.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2012/2013:

 

OKTOBAR: PETAR KRSMANOVIĆ (ĐERDAP, KLADOVO)

 

NOVEMBAR: DRAGAN SVETOZAREVIĆ (ĐERDAP, KLADOVO)

 

DECEMBAR: DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

JANUAR: VLADIMIR ČEDIĆ (RADNIČKI, KRAGUJEVAC)

 

FEBRUAR: MARKO NIKOLIĆ (PARTIZAN TERMOELEKTRO)

 

MART: DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)