>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ljubica Kecman najbolja igračica u martu

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Ljubica Kecman, primač Crvene zvezde, proglašena je za najbolju odbojkašicu u martu u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milovan Bogdanović, rukovodilac prodajnog mesta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Užicu, predao je Ljubici Kecman ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Aleksandar Bićanin, član predsedništva UOKPL, predao je Ljubici Kecman trofej namenjen najboljoj odbojkašici u martu u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Ljubici Kecman predati su pre početka treće utakmice polufinala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige između Jedinstva iz Užica i Crvene zvezde. U meču odigranom u dvorani “Veliki park” u Užicu, Crvena Zvezda je pobedila Jedinstvo sa 3:0, po setovima 25:16, 25:17 i 25:12.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2012/2013:

 

OKTOBAR: BJANKA BUŠA (VIZURA VOL ART, BEOGRAD)

 

NOVEMBAR: JULIJA MILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

DECEMBAR: SANJA TRIVUNOVIĆ (ŽELEZNIČAR, LAJKOVAC)

 

JANUAR: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA)

 

FEBRUAR: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA)

 

MART: LJUBICA KECMAN (CRVENA ZVEZDA)