>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ana Bjelica najbolja igračica u februaru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Ana Bjelica, kapiten i korektor Crvene zvezde, drugi put uzastopno proglašena je za najbolju odbojkašicu meseca u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Ana Bjelica je bila najbolja odbojkašica u januaru, a sad je proglašena za najbolju igračicu i u februaru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikola Stevanović, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Ani Bjelici ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Ivana Vilotijević, novinar odbojkaške rubrike Sportskog žurnala, predala je Ani Bjelici trofej namenjen najboljoj odbojkašici u februaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Ani Bjelici predati su pre početka prve utakmice četvrtfinala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige između Crvene zvezde i Kolubare iz Lazarevca. U meču odigranom u dvorani SC “Šumice” u Beogradu, Crvena Zvezda je pobedila Kolubaru sa 3:0, po setovima 25:23, 25:23 i 25:18.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2012/2013:

 

OKTOBAR: BJANKA BUŠA (VIZURA VOL ART, BEOGRAD)

 

NOVEMBAR: JULIJA MILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

DECEMBAR: SANJA TRIVUNOVIĆ (ŽELEZNIČAR, LAJKOVAC)

 

JANUAR: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA)

 

FEBRUAR: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA)