>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Vladimir Čedić najbolji igrač u januaru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Vladimir Čedić, korektor Radničkog iz Kragujevca, proglašen je za najboljeg odbojkaša u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemanja Dimitrijević, rukovodilac ekspoziture Kompanije Wiener Stadische osiguranje u Kragujevcu, predao je Vladimiru Čediću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Mirodrag Zagorac, direktor Radničkog iz Kragujevca i član predsedništva UOKPL, predao je Vladimiru Čediću trofej namenjen najboljem odbojkašu u januaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Vladimiru Čediću predati su pre početka utakmice 15. kola Wiener Stadtische Super lige između Radničkog i Partizana Termoelektra.  U meču odigranom u dvorani “Jezero” u Kragujevcu, Partizan Termoelektro je savladao Radnički sa 3:2, po setovima 25:21, 26:28, 23:25, 25:15 i 15:10.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2012/2013:

 

OKTOBAR: PETAR KRSMANOVIĆ (ĐERDAP, KLADOVO)

 

NOVEMBAR: DRAGAN SVETOZAREVIĆ (ĐERDAP, KLADOVO)

 

DECEMBAR: DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

JANUAR: VLADIMIR ČEDIĆ (RADNIČKI, KRAGUJEVAC)