>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Petar Krsmanović najbolji igrač u oktobru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Petar Krsmanović, bloker Đerdapa iz Kladova, proglašen je za najboljeg odbojkaša u oktobru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, predao je Petru Krsmanoviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Ana Avramović, potpredsednik predsedništva UOKPL, predala je Petru Krsmanoviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u oktobru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Petru Krsmanoviću predati su pre početka utakmice 4. kola Wiener Stadtische Super lige između Partizana Termoelektra i Đerdapa iz Kladova.  U meču odigranom u dvorani Šumice u Beogradu, Đerdap je pobedio Partizan Termoelektro sa 3:0, po setovima 25:15, 25:22 i 25:21.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2012/2013:

 

OKTOBAR: PETAR KRSMANOVIĆ (ĐERDAP, KLADOVO)