>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Potpisan Ugovor o saradnji – nagrađeni najbolji iz prva dva kola Wiener Stadtische Super lige

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA – SPORTSKI ŽURNAL

 

U restoranu “Među nama” na 15. spratu zgrade “Politika” danas je potpisan Ugovor o saradnji između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i “Sportskog žurnala”. Ugovorom je predviđeno da najbolje igračice i igrači kola (MVP) u Wiener Stadtische Super ligi budu nagrađeni godišnjom pretplatom na elektronsko izdanje “Sportskog žurnala”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svečanosti su prisustvovali igračice i igrači, predstavnici klubova, predstavnici Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Ana Avramović, potpredsednik UOKPL, Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, kao i predstavnici medijskih kuća.

Okupljenima su se obratili Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Slobdan Milošević, generalni sekretar OSS i Predrag Sarić, glavni i odgovorni urednik “Sportskog žurnala”.

Ugovor su potpisali Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje i Predrag Sarić, glavni i odgovorni urednik “Sportskog žurnala”.

 

 

IZJAVA SVETLANE SMILJANIĆ

 

 

 

IZJAVA PREDRAGA SARIĆA

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

 

IZJAVA SLAĐANE MIRKOVIĆ

 

 

IZJAVA BOJANE MARTINOVIĆ

 

 

IZJAVA MIODRAGA ZAGORCA

 

 

IZJAVA MILETE AŽIĆA

 

Posle prezentacije elektronskog izdanja “Sportskog žurnala”, Svetlana Smiljanić je uručila nagrade najboljim odbojkašicama i odbojkašima Wiener Stadtische Super lige u prva dva kola.

Nagrađene su Slađana Mirković, tehničar Vizure Vol Art, koja je MVP 1. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice i Bojana Martinović, primač Jedinstva iz Stare Pazove, MVP 2. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice.

U konkurenciji odbojkaša,  nagrade su dobili Milan Ilić, kapiten i tehničar Radničkog iz Kragujevca, MVP 1. kola i Petar Krsmanović, bloker Đerdapa iz Kladova, MVP 2. kola Wiener Stadtische Super lige. Umesto Ilića i Krsmanovića nagrade su primili Miodrag Zagorac, direktor Radničkog iz Kragujevca i Mileta Adžić, direktor Đerdapa iz Kladova.