>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Sedmu godinu za redom Wiener Stadtische Super liga – u četvrtak Crvena zvezda – Vojvodina NS Seme u II Super Kupu Srbije

WIENER STADTISCHE – OSS – UOKPL

 

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, u Beogradu, danas je na konferenciji za novinare potpisan Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, a takođe je najavljen i meč II Super Kupa Srbije između Crvene zvezde, prvaka Srbije 2012, pobednika Wiener Stadtische Super lige prošle sezone i Vojvodine NS Seme iz Novog Sada, pobednika Kupa Srbije 2012, koji će se odigrati u četvrtak, 04. oktobra od 20,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu, uz direktan prenos na RTS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odbojkaška liga Srbije će se sedmu godinu uzastopno zvati Wiener Stadtische Super liga. Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga potpisali su Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL.

 

IZJAVA SVETLANE SMILJANIĆ

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

IZJAVA GORANA ĆATA

 

 

 

 

Na konferenciji za novinare je najavljena i utakmica II Super Kupa Srbije, u kojoj će igrati Crvena zvezda, prvak Srbije 2012, pobednik Wiener Stadtische Super lige prošle sezone i Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, pobednik Kupa Srbije 2012. Konferenciji su prisustvovali kapiteni i treneri oba kluba, Mihajlo Mitić, Duško Nikolić, Branko Roljić i Nikola Salatić, kao i predstavnici klubova Wiener Stadtische Super lige. Pored predstavnika Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, konferenciji su prisustvovali i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

 

 

IZJAVA MIHAJLA MITIĆA

 

 

IZJAVA BRANKA ROLJIĆA

 

 

IZJAVA DUŠKA NIKOLIĆA

 

 

IZJAVA NIKOLE SALATIĆA

 

Utakmica II Super Kupa Srbije 2012. u konkurenciji odbojkaša, Crvena zvezda – Vojvodina NS Seme odigraće se u četvrtak, 04. oktobra od 20,00 časova u dvorani Šumice, u Beogradu, uz direktan prenos na RTS. Utakmicu će suditi Goran Gradinski i Dragutin Ćuk, međunarodne sudije iz Srbije, dok će delegat biti prof. dr Vladimir Ćuk. Ulaz je besplatan.