>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Dvanaesti sportsko – edukativni čas održan u Vranju

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U Maloj sali Hale sportova u Vranju, juče je održan dvanaesti „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenice i učenike u Vranju pozdravili su Ivica Đorđević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Vranju, Mira Malinić, sekretar OK Mladost iz Vranja, dr Goran Popović, sportski lekar, Tamara Nedeljković, odbojkašica ŽOK Vranje i Nikola Ranđelović, odbojkaš OK Mladost iz Vranja.

 

 

 

Dr Goran Popović, sportski lekar, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Tamara Nedeljković i Nikola Ranđelović, a sudila je Marija Aleksić, odbojkaški sudija iz Vranja.

 

 

 

Trinaesti „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se 24. aprila u sali Osnovne škole „Sava Kerković“ u Ljigu, uz logističku podršku OK Spartak iz Ljiga.