>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Deveti sportsko – edukativni čas održan u Lajkovcu

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U sali Srednje škole „17. septembar“ u Lajkovcu, juče je održan deveti „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

 

 

 

 

Učenice i učenike u Lajkovcu pozdravili su Zoran Ivović, član predsedništva UOKPL, Nela Bojović, portparol Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, dr Dragan Milovanović, sportski lekar, Ivana Lazarević, odbojkašica ŽOK Železničar iz Lajkovca i Nemanja Spasojević, odbojkaš Spartaka iz Ljiga.

 

 

Dr Dragan Milovanović, sportski lekar, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Ivana Lazarević i Nemanja Spasojević, a sudio je Miloš Milošević, sudija iz Ljiga.

Deseti „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se 20. marta u sali Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Pančevu, uz logističku podršku Odbojkaškog saveza Pančeva i OK „Dinamo Azotara“ iz Pančeva.