>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Danica Radenković najbolja u februaru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Danica Radenković, kapiten i tehničar NIS Spartaka iz Subotice, proglašena je za najbolju odbojkašicu u februaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemanja Dimić, direktor filijale Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Novom Sadu, predao je Danici Radenković ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL, predao je Danici Radenković trofej namenjen najboljoj odbojkašici u februaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Danici Radenković predati su pre početka utakmice 18. kola Wiener Stadtische Super lige između Varadina BMG iz Petrovaradina i NIS Spartaka iz Subotice.  U meču odigranom u dvorani “Slana bara” u Novom Sadu, NIS Spartak je pobedio Varadin BMG sa 3:0, po setovima 25:19, 25:18 i 25:19.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2011/2012:

 

OKTOBAR: ADELA HELIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: BOJANA MRAKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC)

 

DECEMBAR: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA)

 

JANUAR: LJUBICA KECMAN (CRVENA ZVEZDA)

 

FEBRUAR: DANICA RADENKOVIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)