>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ljubica Kecman jubilarni, 50. dobitnik nagrade za najboljeg igrača meseca

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Ljubica Kecman, primač Crvene zvezde, proglašena je za najbolju odbojkašicu u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Ljubica Kecman je 50. dobitnik prestižne nagrade za najboljeg igrača meseca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miloš Lazić, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Užicu, predao je Ljubici Kecman ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Zorica Đoković, dopisnik Sportskog žurnala iz Užica, predala je Ljubici Kecman trofej namenjen najboljoj odbojkašici u januaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Ljubici Kecman predati su pre početka utakmice 15. kola Wiener Stadtische Super lige između Jedinstva iz Užica i Crvene zvezde.  U meču odigranom u dvorani “Veliki Park” u Užicu, Crvena zvezda je pobedila Jedinstvo sa 3:1, po setovima 25:17, 25:22, 16:25 i 25:21.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2011/2012:

 

OKTOBAR: ADELA HELIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: BOJANA MRAKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC)

 

DECEMBAR: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA)

 

JANUAR: LJUBICA KECMAN (CRVENA ZVEZDA)