>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Sedmi sportsko – edukativni čas održan u Kragujevcu

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U sali OŠ „Stanislav Sremčević“ u Kragujevcu, juče je održan sedmi „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

 

 

 

Učenice i učenike u Kragujevcu pozdravili su Nemanja Dimitrijević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Kragujevcu, Miodrag Zagorac, direktor OK „Radnički“ iz Kraguejvca i član Predsedništva UOKPL, Kristina Marisavljević, odbojkašica OK „Radnički“ i Milan Ilić, kapiten OK „Radnički“.

 

 

 

 

Održano je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Kristina Marisavljević i Milan Ilić, a sudio je Vladimir Simonović, međunarodni sudija iz Kragujevca.

Osmi „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u utorak, 07. februara u maloj sali Hale sportova u Vranju, uz logističku podršku ŽOK „Vranje“ i MOK „Mladost“ iz Vranja.