>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Nikola Ražnatović najbolji igrač u decembru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Nikola Ražnatović, primač Spartaka iz Ljiga, proglašen je za najboljeg odbojkaša u decembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srećko Milivojević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Požarevcu, predao je Nikoli Ražnatoviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Ivan Peković, član predsedništva UOKPL i predsednik OK Mladi radnik, predao je Nikoli Ražnatoviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u decembru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Nikoli Ražnatoviću predati su pre početka utakmice 12. kola Wiener Stadtische Super lige između Mladog radnika i Spartaka iz Ljiga.  U meču odigranom u dvorani SC Požarevac, Mladi radnik je pobedio Spartak sa 3:1, po setovima 25:19, 23:25, 25:18 i 25:22.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2011/2012:

 

OKTOBAR: DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

NOVEMBAR: NIKOLA VASIĆ (MLADI RADNIK, POŽAREVAC)

 

DECEMBAR: NIKOLA RAŽNATOVIĆ (SPARTAK, LJIG)