>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Bojana Marković najbolja igračica u novembru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Bojana Marković, primač TENT-a iz Obrenovca, proglašena je za najbolju odbojkašicu u novembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vesna Jotić, direktor filijale Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Užicu, predala je Bojani Marković ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Milovan Bošković, član predsedništva UOKPL i predsednik OK Jedinstvo, predao je Bojani Marković trofej namenjen najboljoj odbojkašici u novembru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Bojani Marković predati su pre početka utakmice 9. kola Wiener Stadtische Super lige između Jedinstva iz Užica i TENT iz Obrenovca.  U meču odigranom u dvorani “Veliki park” u Užicu, TENT je pobedio Jedinstvo sa 3:0, po setovima 25:18, 25:22 i 25:18.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2011/2012:

 

OKTOBAR: ADELA HELIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: BOJANA MRAKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC)