>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Adela Helić najbolja igračica u oktobru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Adela Helić, korektor NIS Spartaka iz Subotice, proglašena je za najbolju odbojkašicu u oktobru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dušan Markelić, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Subotici, predao je Adeli Helić ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Zoran Olajić, direktor NIS Spartaka iz Subotice, predao je Adeli Helić trofej namenjen najboljoj odbojkašici u oktobru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Adeli Helić predati su pre početka utakmice 5. kola Wiener Stadtische Super lige između NIS Spartaka i Dinama Azotare iz Pančeva.  U meču odigranom u dvorani “Dudova šuma” u Subotici, NIS Spartak je pobedio Dinamo Azotaru sa 3:1, po setovima 25:27, 25:18, 25:23 i 27:25.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2011/2012:

OKTOBAR: ADELA HELIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)