>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održan prvi čas u OŠ „Milan Đ. Milićević“ U Beogradu

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U Sali Osnovne škole „Milan Đ. Milićević“ u Beogradu danas je održan prvi „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Wiener Stadtische osiguranja, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenice i učenike su pozdravili Milan Krstić, pomoćnik direktora škole, Svetlana Smiljanić, član Upravnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, Ana Lazarević, članica Vizure iz Beograda, vicešampiona Wiener Stadtische Super lige i Nikola Mijailović, kapiten Partizana Termoelektra, prvaka Srbije, pobednika Wiener Stadtische Super lige u prošloj sezoni.

 

 

IZJAVA SVETLANE SMILJANIĆ

 

IZJAVA DR PREDRAGA ŠKOVRIĆA

 

 

Dr Predrag Škovrić, fizijatar, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Ana Lazarević i Nikola Mijailović. Revijalnu utakmicu je sudila Zorica Bjelić, FIVB sudija iz Srbije.

 

 

Drugi „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u sredu, 25. oktobra u dvorani „Dudova šuma“ u Subotici, uz logističku podršku ŽOK „NIS Spartak“ i MOK „Spartak“ iz Subotice.