>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Milica Radović najbolja odbojkašica u februaru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Milica Radović, primač Radničkog iz Beograda, proglašena je za najbolju odbojkašicu u februaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejan Radovanov, rukovodilac filijale Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Zrenjaninu, predao je Milici Radović ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Miodrag Mitić, član predsedništva UOKPL, predao je Milici Radović trofej namenjen najboljoj odbojkašici u februaru u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej Milici Radović predat je pre utakmice 18. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice između Kleka i Radničkog iz Beograda. U meču odigranom u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, Radnički je pobedio Klek sa 3:0, po setovima 25:10, 25:11 i 25:14.

 

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2010/2011:

 

OKTOBAR: DRAGANA ILIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: MIA VULOVIĆ (DINAMO AZOTARA PANČEVO)

 

DECEMBAR: DANIJELA NIKIĆ (VIZURA, BEOGRAD)

 

JANUAR: NAĐA NINKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

FEBRUAR: MILICA RADOVIĆ (RADNIČKI BEOGRAD)