>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Nađa Ninković najbolja odbojkašica u januaru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Nađa Ninković, bloker Crvene zvezde, proglašena je za najbolju odbojkašicu u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branko Turanjanin, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Nađi Ninković ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Ivana Vilotijević, novinar Sportskog žurnala, predala je Nađi Ninković trofej namenjen najboljoj odbojkašici u januaru u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej Nađi Ninković predat je pre utakmice 15. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice između Crvene zvezde i Dinama Azotare iz Pančeva. U meču odigranom u dvorani SC Šumice u Beogradu, Crvena zvezda je pobedila Dinamo Azotaru sa 3:1, po setovima 25:13, 25:16, 22:25 i 25:10.

 

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2010/2011:

 

OKTOBAR: DRAGANA ILIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: MIA VULOVIĆ (DINAMO AZOTARA PANČEVO)

 

DECEMBAR: DANIJELA NIKIĆ (VIZURA, BEOGRAD)

 

JANUAR: NAĐA NINKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)