>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Mia Vulović najbolja odbojkašica u novembru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Mia Vulović, bloker Dinama Azotare iz Pančeva, proglašena je za najbolju odbojkašicu u novembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gordana Dragosavac, rukovodilac ekspoziture Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Beogradu, predala je Miji Vulović ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Aleksandra Milosavljević, novinar Sportskog žurnala, predala je Miji Vulović trofej namenjen najboljoj odbojkašici u novembru u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej Miji Vulović predat je pre utakmice 9. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice između Vizure i Dinama Azotare iz Pančeva. U meču odigranom u dvorani SC Vizura u Beogradu, Vizura je pobedila Dinamo Azotaru sa 3:0, po setovima 25:16, 25:15 i 25:16.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2010/2011:

 

OKTOBAR: DRAGANA ILIĆ (NIS SPARTAK, SUBOTICA)

 

NOVEMBAR: MIA VULOVIĆ (DINAMO AZOTARA PANČEVO)