>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Nikola Mijailović najbolji odbojkaš u novembru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Nikola Mijailović, primač Partizana, proglašen je za najboljeg odbojkaša u novembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srećko Milivojević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje za Požarevac, predao je Nikoli Mijailoviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Ivan Peković, član predsedništva UOKPL, predao je Nikoli Mijailoviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u novembru u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej Nikoli Mijailoviću predat je pre utakmice 7. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkaše između Mladog radnika iz Požarevca i Partizana. U meču odigranom u dvorani SC Požarevac, Partizan je pobedio Mladi radnik sa 3:1, po setovima 25:16, 16:25, 26:24 i 25:21.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2010/2011:

 

OKTOBAR: MARKO MAKSIMOVIĆ (RADNIČKI KREDI BANKA, KRAGUJEVAC)

 

NOVEMBAR: NIKOLA MIJAILOVIĆ (PARTIZAN)