>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Marko Maksimović najbolji odbojkaš u oktobru

WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Marko Maksimović, bloker Radničkog Kredi banke iz Kragujevca, proglašen je za najboljeg odbojkaša u oktobru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivera Marin – Latković, rukovodilac prodaje Kompanije Wiener Stadtische osiguranje za Kragujevac, predala je Marku Maksimoviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Miodrag Zagorac, član predsedništva UOKPL, predao je Marku Maksimoviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u oktobru u izboru Sportskog žurnala,  Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej Marku Maksimoviću predat je pre utakmice 4. kola Wiener Stadtische Super lige za odbojkaše između Radničkog Kredi banke iz Kragujevca i Ribnice iz Kraljeva. U meču odigranom u dvorani Jezero u Kragujevcu, Radnički Kredi banka je pobedila Ribnicu sa 3:1, po setovima 20:25, 26:24, 25:15 i 25:23.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2010/2011:

 

 

OKTOBAR: MARKO MAKSIMOVIĆ (RADNIČKI KREDI BANKA, KRAGUJEVAC)