>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kapiteni i treneri najavljuju žestoku borbu već od ponedeljka – besplatan ulaz u Novom Sadu

SENIORI – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA SUPERLIGA 2018/2019.

U prostorijama OK Vojvodina NS seme u Novom Sadu održana je konferencija za novinare povodom početka finala plej – ofa Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019. u konkurenciji odbojkaša između Vojvodine NS seme i Crvene zvezde. Sa predstavnicima medija su razgovarali kapiteni i treneri finalista: Miran Kujundžić i Siniša Gavrančić iz Vojvodine NS seme i Vlado Petković i Tomislav Kukanjac iz Crvene zvezde. Ulaz za prvi meč, koji će se odigrati u ponedeljak, 22. aprila od 18.00 časova u maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu, je besplatan.

 

 

 

 

 

Izjava Mirana Kujundžića

Izjava Vlade Petkovića

Izjava Siniše Gavrančića

Izjava Tomislava Kukanjca

 

 

Titulu prvaka Srbije osvojiće ekipa koja ostvari 3 pobede. Termini odigravanja utakmica finala plej – ofa su 22, 25, 29. april i ukoliko je potrebno 1. i 4. maj. U prvoj, trećoj i eventualnoj petoj utakmici domaćin će biti Vojvodina NS seme, a u drugoj i eventualnoj četvrtoj utakmici Crvena zvezda.

 

 

 

Prva tri meča finala direktno će prenositi RTS 2. Mečevi koji će se odigrati 22. i 25. aprila počeće u 18.00 časova, a utakmica 29. aprila u 17.30 časova.

Rezultate i statistiku možete pronaći na: http://ossrb-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=27

Raspored direktnih prenosa na RTS 2 možete pronaći na: https://www.ossrb.org/sve-vesti/oss-kategorija/vesti-iz-oss/11085-raspored-tv-prenosa-odbojkaskih-utakmica.html