>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Polufinalna serija odbojkašica počinje u subotu, odbojkaša u nedelju

SENIORKE I SENIORI – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA SUPERLIGA 2018/2019.

Polufinalne serije plej – ofa Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019. počinju u subotu, 6. aprila u konkurenciji odbojkašica, odnosno u nedelju, 7. aprila u konkurenciji odbojkaša. Raspored direktnih prenosa na RTS 2 možete pronaći na: https://www.ossrb.org/sve-vesti/oss-kategorija/vesti-iz-oss/11085-raspored-tv-prenosa-odbojkaskih-utakmica.html

 

 

U polufinalu plej – ofa u konkurenciji odbojkašica sastaće se Jedinstvo (Stara Pazova) – Vizura i Crvena zvezda – Železničar (Lajkovac). Plasman u finale obezbediće ekipe koje ostvare 3 pobede. Termini odigravanja utakmica su 6, 9, 12. i ukoliko je potrebno 15. i 18. april. U prvoj, trećoj i eventualnoj petoj utakmici domaćini će biti Jedinstvo iz Stare Pazove i Crvena zvezda, a u drugoj i četvrtoj Vizura i Železničar iz Lajkovca.

Rezultate i statistiku odbojkašica možete pronaći na: http://ossrb-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=28

Polufinalni parovi plej – ofa u konkurenciji odbojkaša su Vojvodina NS seme (Novi Sad) – Mladi radnik (Požarevac) i Crvena zvezda – Spartak (Subotica).

Plasman u finale obezbediće ekipe koje ostvare 3 pobede. Termini odigravanja utakmica su 7, 10, 13. i ukoliko je potrebno 16. i 19. april. U prvoj, trećoj i eventualnoj petoj utakmici domaćini će biti Vojvodina NS seme iz Novog Sada i Crvena zvezda, a u drugoj i četvrtoj Mladi radnik iz Požarevca i Spartak iz Subotice.

Rezultate i statistiku odbojkaša možete pronaći na: http://ossrb-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=27

Raspored direktnih prenosa na RTS 2 možete pronaći na: https://www.ossrb.org/sve-vesti/oss-kategorija/vesti-iz-oss/11085-raspored-tv-prenosa-odbojkaskih-utakmica.html