>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Novom Sadu održan sastanak proširenog predsedništva UOKPL

OSS – UOKPL

U hotelu Šeraton u Novom Sadu održan je sastanak proširenog predsedništva UOKPL, kojem su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, potpredsednik OSS, Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS, i predstavnici kluba. Sastanak je održan na inicijativu i u organizaciji OK Vojvodina NS seme iz Novog Sada sa temom aktuelnih odnosa na relaciji klub – igrač – menadžer. Sastankom su predsedavali Zoran Gajić, predsednik OSS, i Bogdan Mamuzić, predsednik UOKPL.

 

 

 

 

 

Na sastanku je razgovarano o aktuelnim problemima, ali i o načinima na koji se oni mogu prevazići.

 

Izjava Zorana Gajića, predsednika OSS

 

Izjava Dragoljuba Zbiljića, predsednika Vojvodine NS seme

 

 

 

Jednoglasno je usvojen predlog o formiranju radnog tela koje će činiti članovi predsedništva UOKPL, Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS, kao predstavnik Saveza, Željko Tanasković, direktor OK Partizan, i Slobodan Boškan, sportski direktor OK Vojvodina NS seme.

Klubovima je predloženo da u narednih 15 dana pošalju svoje predloge radnoj grupi, a konačni predlozi o mogućim rešenjima biće doneti na sastanku koji će se održati u 10. marta u Lajkovcu pre finala Kupa Srbije za odbojkašice i odbojkaše.