>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Crvena zvezda u četvrtak u Pjaćenci (20,30) – Slobodan Milošević u Istanbulu, Dragomir Gerasimović u Izmiru, srpske sudije u Ljubljani, Pireju, Istanbulu i Fridrihshafenu

SENIORKE – DENIZ BANK LIGA ŠAMPIONA 2014.

 

Odbojkašice Crvene zvezde igraće u 2. kolu B grupe Deniz Bank Lige šampiona 2014. protiv Rebeki Mekanike Pjaćence iz Italije. Utakmica u dvorani Palabanka odigraće se u četvrtak, 31. oktobra od 20,30 časova, uz direktan prenos na www.laola1.tv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posle pauze zbog Svetskog kupa šampiona u Japanu, 3. kolo će se odigrati u utorak, 26. novembra (18,00), kada će Crvena zvezda ugostiti Dinamo iz Moskve. U 4. kolu, u sredu, 04. decembra (16,00 časova po našem vremenu), u Moskvi će igrati Dinamo – Crvena zvezda. U 5. kolu, u utorak, 10. decembra (18,00), u dvorani Šumice u Beogradu će se sastati Crvena zvezda – Rebeki Mekanika Pjaćenca, a u poslednjem, 6. kolu, u utorak, 17. decembra (15,00 časova po našem vremenu) “crveno – bele” će gostovati u Azerbejdžanu protiv Igtisadčija iz Bakua.

U Deniz Bank Ligi šampiona 2014. u konkurenciji odbojkašica, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, biće supervizor CEV na utakmici 2. kola C grupe: Vakifbank Istanbul – Dinamo Bukurešt, koja će se odigrati u četvrtak, 31. oktobra od 18,00 časova po našem vremenu, u dvorani Burhan Felek u Istanbulu.

Dragomir Gerasimović će biti supervizor CEV na meču 2. kola D grupe odbojkaša Arkaš Izmir – Berlin Volejs, koja će se odigrati u utorak, 29. oktobra od 18,00 časova po našem vremenu u dvorani Ataturk u Izmiru.

U Deniz Bank Ligi šampiona 2014. u konkurenciji odbojkaša, Dragutin Ćuk, međunarodni sudija iz Srbije, biće prvi sudija na utakmici ACH Volej Ljubljana – Marek Dupnica, u okviru 2. kola A grupe, koja će se odigrati u utorak, 29. oktobra od 18,00 časova u dvorani Stožice u Ljubljani.

Ivan Lazarević, međunarodni sudija iz Srbije, određen je za drugog sudiju utakmice Olimpijakos – Belogorje u 2. kolu B grupe, koja će se odigrati u sredu, 30. oktobra od 17,00 časova po našem vremenu u dvorani “Melina Merkuri” u Pireju.

Boris Kolarević, međunarodni sudija iz Srbije, biće drugi sudija na meču Galatasaraj Istanbul – Knak Ruselar u 2. kolu G grupe, koji će se odigrati u sredu, 30. oktobra od 16,30 časova u dvorani Burhan Felek u Istanbulu.

Goran Gradinski, međunarodni sudija iz Srbije, delegiran je za prvog sudiju utakmice Fridrihshafen – Zaksa Kedjeržin u 2. kolu G grupe, koja će se odigrati u sredu, 30. oktobra od 19,00 časova u dvorani ZF u Fridrihshafenu.