>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Crvena zvezda u utorak (18,00 – RTS) dočekuje Igtisadči Baku – u Deniz Bank Ligi šampiona 5 sudija i 3 supervizora iz Srbije

SENIORKE – DENIZ BANK LIGA ŠAMPIONA 2014.

 

U CEV Deniz Bank Ligi šampiona 2014, Srbiju će predstavljati odbojkašice Crvene zvezde, 5 sudija: Dragutin Ćuk, Goran Gradinski, Vladimir Simonović, Boris Kolarević i Ivan Lazarević, kao i 3 supervizora: Slobodan Milošević, Jelena Reljin i Dragomir Gerasimović. Crvena zvezda, prvak Srbije u konkurenciji odbojkašica igraće u Deniz Bank Ligi šampiona CEV 2014. u B grupi sa Dinamom iz Moskve, Pjaćencom i Igtisadčijem iz Bakua. U 1. kolu B grupe, Crvena zvezda će sutra (utorak, 22. oktobar) od 18,00 časaova dočekati Igtisadči Baku iz Azerbejdžana u dvorani Šumice u Beogradu, uz direktan prenos na RTS.

 

 

 

 

 

 

 

 

U 2. kolu B grupe, u četvrtak, 31. oktobra (20,30), “crveno – bele će gostovati u Pjaćenci. 3. kolo će se odigrati u utorak, 26. novembra (18,00), kada će Crvena zvezda ugostiti Dinamo iz Moskve. U 4. kolu, u sredu, 04. decembra (16,00 časova po našem vremenu), u Moskvi će igrati Dinamo – Crvena zvezda. U 5. kolu, u utorak, 10. decembra (18,00), u dvorani Šumice u Beogradu će se sastati Crvena zvezda – Pjaćenca, a u poslednjem, 6. kolu, u utorak, 17. decembra (15,00 časova po našem vremenu) “crveno – bele” će gostovati u Azerbejdžanu protiv Igtisadčija iz Bakua.

 

 

U Deniz Bank Ligi šampiona 2014. u konkurenciji odbojkašica, Dragutin Ćuk će biti drugi sudija na utakmici 6. kola C grupe, Vakifbank Istanbul – Gent, koja će se odigrati 17. decembra.

Boris Kolarević je određen za drugog sudiju meča Ezačibaši Istanbul – Šveriner u okviru 5. kola D grupe, koja će se odigrati 11. decembra.

Vlada Simonović će biti drugi sudija na utakmicama Volero Cirih – Dinamo Kazanj u 1. kolu F grupe, koja će se odigrati 24. oktobra, i Koneljano – Jamamaj Busto Arsicio, u 5. kolu E grupe, koja će se odigrati 11. decembra.

Ivan Lazarević je određen za prvog sudiju utakmice Dabrova Gorniča – Dinamo Kazanj, u 5. kolu F grupe, koja će se odigrati 11. decembra.

U Deniz Bank Ligi šampiona 2014. u konkurenciji odbojkaša, Dragutin Ćuk će biti prvi sudija na mečevima ACH Volej Ljubljana – Marek Dupnica, u 2. kolu A grupe, 29. oktobra, i Pjaćenca – Tur, u 5. kolu A grupe, 12. decembra.

Ivan Lazarević je određen za drugog sudiju utakmice Olimpijakos – Belogorje u 2. kolu B grupe, koja će se odigrati 30. oktobra.

Boris Kolarević će biti drugi sudija na meču Galatasaraj Istanbul – Knak Ruselar u 2. kolu G grupe, 30. oktobra.

Goran Gradinski je delegiran za prvog sudiju na utakmicama Fridrihshafen – Zaksa Kedjeržin u 2. kolu G grupe, 30. oktobra, i Halkbank Ankara – Tomis Konstanca u 5. kolu F grupe, 11. decembra.

 

 

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, biće supervizor CEV na utakmicama: Drezdner – Rabita Baku, u 3. kolu A grupe odbojkašica (27. novembar), Vakifbank Istanbul – Dinamo Bukurešt u 2. kolu C grupe odbojkašica (31. oktobar) i Dijatek Trentino – Arkaš Izmir u 4. kolu D grupe odbojkaša (04. decembar).

Jelena Reljin je delegirana kao supervizor CEV za utakmice: Dinamo Bukurešt – Gent, u 3. kolu C grupe odbojkašica (27. novembar), Belogorje Belgorod – Noliko Mazeik, u 1. kolu B grupe odbojkaša (23. oktobar), i Knak Ruselar – Galatasaraj Istanbul, u 5. kolu G grupe odbojkaša (10. decembar).

Dragomir Gerasimović će biti supervizor CEV na utakmicama: Dabrova Gorniča – Dinamo Kazanj, u 5. kolu F grupe odbojkašica (11. decembra), Arkaš Izmir – Berlin Volejs, u 2. kolu D grupe odbojkaša (29. oktobar), i Zaksa Kedjeržin – Galatasaraj Istanbul, u 1. kolu G grupe odbojkaša (23. oktobar).