>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tri supervizora i šest sudija iz Srbije u Ligi šampiona 2013.

SENIORKE I SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2013.

 

U Ligi šampiona 2013. u obe konkurencije, Srbiju će pored odbojkašica i odbbojkaša Crvene zvezde predstavljati i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Jelena Reljin i Dragomir Gerasimović, koji će obavljati dužnost supervizora CEV, kao i međunarodne sudije iz Srbije: Ljubomir Kovačević, Gordan Vilimanović, Dragutin Ćuk, Goran Gradinski, Vladimir Simonović i Boris Kolarević.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, delegiran je za supervizora CEV na utakmicama Lige šampiona 2013. u konkurenciji odbojkaša PGE Skra Belhatov – Fenerbahče Grundig Istanbul, koja će se odigrati 24. oktobra u Lođu u okviru 1. kola E grupe, zatim ACH Volej Ljubljana – Eufoni ASE Lenik, koja će se odigrati 14. novembra u Ljubljani, u okviru 3. kola D grupe, kao i utakmice odbojkašica Agel Prostehov – Atom Trefl Sopot, koja će se odigrati 05. decembra u Prostehovu, u okviru 5. kola B grupe.

 

Jelena Reljin će biti supervizor CEV na utakmici Arkaš Izmir – Noliko Mazeik, koja će se odigrati 13. novembra u Izmiru, u okviru 3. kola F grupe odbojkaša, kao i na utakmici odbojkašica Azerail Baku – Ezačibaši Vitra Istanbul, koja je na programu 05. decembra u Bakuu, u okviru 5. kola D grupe.

 

Dragomir Gerasimović je delegiran za supervizora CEV na utakmicama odbojkaša PGE Skra Belhatov – Tomis Konstanca, 05. decembra u Lođu – E grupa, 5. kolo i Remat Zalau – Bre Banka Lanuti Kuneo, 23. oktobar u Zalau – G grupa, 1. kolo, kao i na utakmici odbojkašica Asistel Karnagi Vila Korteze – Agel Prostehov, 14. novembar u Kastelanci – B grupa, 3. kolo.

 

U Ligi šampiona 2013. U konkurenciji odbojkašica sudije iz Srbije sudiće sedam utakmica:

 

A grupa, 5. kolo, Vakifbank Istanbul – Uraločka Jekaterinburg, 05. decembra u Istanbulu – Simone Santi iz Italije i Goran Gradinski.

B grupa, 6. kolo, Atom Trefl Sopot – Asistel Karnagi Vila Korteze, 11. decembra u Gdanjsku – Dragutin Ćuk i Viktor Markov iz Rusije.

C grupa, 1. kolo, Galatasaraj Daikin Istanbul – ASPTT Miluz, 25. oktobra u Istanbulu – Vladimir Simonović i Jorgos Jorguleas iz Grčke.

C grupa, 4. kolo, Dinamo Romprest Bukurešt - Galatasaraj Daikin Istanbul, 20. novembra u Bukureštu – Rene Činatl iz Češke i Vladimir Simonović.

D grupa, 4. kolo, Ezačibaši Vitra Istanbul – Drezdner, 22. novembra u Istanbulu – Ljubomir Kovačević i David Gril iz Slovenije.

E grupa, 1. kolo, Robur Tiboni Urbino – Tomis Konstanca, 23. oktobra u Urbinu – Zdravko Zdraveski iz BJR Makedonije i Gordan Vilimanović.

E grupa, 3. kolo, Tomis Konstanca – Dinamo Kazanj, 13. novembra u Konstanci – Gordan Vilimanović i Kžištof Šmidinski iz Poljske.

 

U Ligi šampiona 2013. U konkurenciji odbojkaša sudije iz Srbije sudiće 11 utakmica:

 

A grupa, 4. kolo, Hipo Tirol Insbruk – Zenit Kazanj, 21. novembra u Insbruku – Goran Gradinski i Martin Hudik iz Češke.

B grupa, 5. kolo, Budvanska Rivijera – Češke Budejovice, 05. decembra u Budvi – Vasilis Raptis iz Grčke i Gordan Vilimanović.

D grupa, 1. kolo, ACH Volej Ljubljana – Generali Unterhahing, 24. oktobra u Ljubljani – Borislav Pobornikov iz Bugarske i Dragutin Ćuk.

D grupa, 6. kolo, Lube Banka Marće Maćerata – Eufoni ASE Lenik, 12. decembra u Maćerati – Vladimir Simonović i Fabris Kolados iz Francuske.

E grupa, 2. kolo:

Fenerbahče Grundig Istanbul – Dinamo Moskva, 31. oktobra u Istanbulu – Fabricio Saltalipi iz Italije i Boris Kolarević.

Tomis Konstanca – PGE SKRA Belhatov, 01. novembra u Konstanci – Ljubomir Kovačević i Šlomo Brutman iz Izraela.

F grupa, 2. kolo, Kai Teruel – Arkaš Izmir, 31. oktobra u Teruelu – Filip Verek iz Francuske i Goran Gradinski.

F grupa, 5. kolo, Arkaš Izmir – Kai Teruel, 04. decembra u Izmiru – Boris Kolarević i Alin Matejzer iz Rumunije.

G grupa, 4. kolo:

Bre Banka Lanuti Kuneo – Aseko Rešovija Žešov, 20. novembra u Kuneu – Dragutin Ćuk i Klod Krišer iz Belgije.

Remat Zalau – Arago de Set, 21. novembra u Zalau – Bulent Bozkurt iz Turske i Boris Kolarević.

G grupa, 6. kolo, Bre Banka Lanuti Kuneo – Remat Zalau, 12. decembra u Kuneu – Boris Skudnik iz Slovenije i Ljubomir Kovačević.