>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Obavljen žreb četvrtfinala u obe konkurencije – 11 odbojkašica i odbojkaša i 6 trenera iz Srbije

SENIORKE I SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2020.

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb četvrtfinala Lige šampiona 2020. u obe konkurencije. U 16 klubova u četvrtfinalu nastupiće 7 odbojkašica, 4 odbojkaša i 6 trenera iz Srbije.

 

 

 

 

U konkurenciji odbojkašica, 4. i 11. marta će igrati Fenerbahče Opet Istanbul (Brankica Mihajlović, Zoran Terzić, Vladimir Banković, Bojan Perović) i Igor Gorgonzola Novara (Stefana Veljković, Jovana Brakočević), Dinamo Moskva (Željko Bulatović) i Vakifbank Istanbul (Milena Rašić, Maja Ognjenović), a pobednici će se sastati u polufinalu (25. mart i 8. april). Treće četvrtfinalni par čine Savino Del Bene Skandići (Jovana Stevanović) i Ezačibaši Vitra Istanbul (Tijana Bošković), a četvrti Alijanc MTV Štutgart i Kararo Imoko Koneljano, dok će pobednici igrati u polufinalu (25. mart i 8. april).

 

 

Četvrtfinalni mečevi u konkurenciji odbojkaša odigraće se 4. i 11. marta. Sastaće se Knak Ruselar i Kućine Lube Ćivitanova, Itas Trentino (Uroš Kovačević, Srećko Lisinac) i Jastržebski Vegijel (Slobodan Kovač), a pobednici će igrati u polufinalu 25. marta i 8. aprila. U trećem četvrtfinalu će igrati Fakel Novi Urengoj i Sir Sikoma Monini Peruđa (Aleksandar Atanasijević, Marko Podraščanin), a u četvrtom Kuzbas Kemerovo i Zaksa Keđeržin Kozle (Nikola Grbić), a pobednici će se sastati u polufinalu (25. mart i 8. april).

Finalni mečevi u obe konkurencije odigraće se 16. maja u dvorani Maks Šmeling u Berlinu.