>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Žreb za Ligu šampiona u petak (17.00) – Gala veče od 18.30 časova

CEV – GALA VEČE 2019.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona 2019. u obe konkurencije održaće se u petak, 25. oktobra od 17.00 časova po našem vremenu u hotelu Marinela u Sofiji, u Bugarskoj, uz direktan prenos na TV Sport Klub 5. Prenos iz Sofije možete gledati na zvaničnom You Tube kanalu CEV (https://www.youtube.com/CEVolleyball) i FB stranici CEV (https://www.facebook.com/CEVolleyballCL).

 

 

 

Nakon žreba uslediće tradicionalno Gala veče CEV, koje će početi u 18.30 časova po našem vremenu.

Zoran Gajić, predsednik OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, i Jelena Nikolić, potpredsednik OSS, prisustvovaće žrebu i Gala svečanosti u Sofiji.

Na svečanosti u glavnom gradu Bugarske biće dodeljene nagrade za životno delo i CEV takmičenje godine, biće izabrani najbolja odbojkašica i odbojkaš Evrope, kao i najbolji treneri u obe konkurencije. Najbolji u beach – volley u tekućoj godini dobiće priznanja “Kraljice i kraljevi plaže”.

Sastanak Administrativnog Borda CEV i Seminar za klubove učesnike Lige šampiona 2020. u obe konkurencije održaće se danas posle podne (četvrtak, 24. oktobar).

Vojvodina NS seme iz Novog Sada, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019. igraće u 2. rundi kvalifikacija za CEV Ligu šampiona 2020. protiv rumunske Arkade iz Galacija. Prvi meč će se odigrati 6. novembra od 17.00 časova po našem vremenu u Galaciju, a revanš je 13. novembra od 17.30 časova u Novom Sadu.

Ukoliko eliminišu Rumune, Novosađani će u 3. rundi (20. i 27. novembra) igrati protiv pobednika dvomeča Šahtjor Soligorsk (BLR) – VaLePa Sastamala (FIN).