>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ana Lazarević i Branko Kovačević sa Olimpijakosom u finalu Kupa Izazivača 2017.

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2017.

 

Olimpijakos iz Pireja, za koji igra Ana Lazarević, a Branko Kovačević je prvi trener, plasirao se u finale Kupa Izazivača 2017. u konkurenciji odbojkašica i tako ostvario najveći uspeh u istoriji kluba. Olimpijakos će u finalu igrati protiv turske Burse. Prva utakmica će se odigrati u sredu, 12. aprila u Atini, a Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, delegiran je za supervizora CEV. Drugi meč je na programu u subotu, 15. aprila u Bursi.

 

 

 

Olimpijakos je u polufinalu eliminisao ruski Jenisej iz Krasnojarska trijumfom u “zlatnom setu” sa 15:13. U prvom meču, odigranom u Grčkoj, Olimpijakos je pobedio sa 3:1, dok je u Krasnojarsku Jenisej slavio sa 3:0, pa je o finalisti odlučio “zlatni set”.
U finalu u konkurenciji odbojkaša igraće francuski Šomon i ruski Fakel iz Novog Urengoja. Prva utakmica će se odigrati u Francuskoj početkom naredne sedmice, a tačan termin će naknadano biti saopšten, dok će se revanš odigrati u nedelju, 16. aprila u Novom Urengoju. Fakel je u polufinalu eliminisao turski Galatasaraj Istanbul dvostrukom pobedom sa po 3:0, dok je Šomon na svom terenu savladao turski Zirat Bankaši sa 3:1, a u Ankari je bilo 3:2 za turski tim.