>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Novosađani u Rumuniji, Kragujevčani dočekuju Dutinhem – u Lazarevcu Kolubara – TENT

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2013. – ŠESNAESTINA FINALA

 

Sva četiri predstavnika Srbije u Kupu Izazivača 2013. odigraće u sredu prve utakmice šesnaestine finala. Odbojkašice Kolubare iz Lazarevca i TENT iz Obrenovca odigraće prvi od dva duela za plasman u osminu finala, dok će u konkurenciji odbojkaša Vojvodina NS Seme iz Novog Sada u gostovati u Rumuniji protiv Uniree Dež, a Radnički iz Kragujevca će ugostiti Orion Dutinhem iz Holandije.

 

 

 

 

 

 

 

 

U konkurenciji odbojkašica, prvi duel srpskih klubova Kolubare i TENT-a, odigraće se u Lazarevcu, u dvorani SRC „Kolubara“, u sredu, 05. decembra od 19,00 časova. Revanš će se odigrati u dvorani SKC „Obrenovac“ u Obrenovcu, u sredu, 12. decembra od 20,00 časova. Pobednik dvomeča Kolubara – TENT igraće u osmini finala protiv pobednika duela Le Kane (Francuska) – AEK Atina (Grčka).

Odbojkaši Vojvodine NS Seme iz Novog Sada igraće u šesnaestini finala protiv Uniree Dež iz Rumunije. Prva utakmica će se odigrati u sredu, 05. decembra od 18,00 časova po lokalnom, odnosno 17,00 časova po našem vremenu u Sportskoj dvorani u Dežu. Revanš meč će se odigrati u sredu 12. decembra od 19,00 časova u dvorani „Slana bara“ u Novom Sadu. Ukoliko eliminišu Rumune, Novosađani će u osmini finala igrati protiv pobednika duela CSKA Sofija (Bugarska) – Dukla Liberec (Češka).

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca će u prvoj utakmici šesnaestine finala dočekati Orion Dutinhem iz Holandije, u sredu, 05. decembra od 17,00 časova u dvorani „Jezero“ u Kragujevcu. Revanš utakmica će se odigrati u sredu, 12. decembra od 19,30 časova u dvorani Rozengarde u Dutinhemu. Ukoliko eliminišu Holanđane, Kragujevčani će u osmini finala igrati protiv pobednika dvomeča Prefaksis Menen (Belgija) – Kakanj (Bosna i Hercegovina).

Po pravilima CEV, ukoliko obe ekipe ostvare po jednu pobedu, o ukupnom pobedniku odlučiće „zlatni set“.