>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Aleksandar Boričić čestitao Nenadu Golijaninu osvajanje srebrne medalje odbojkašica na Olimpijskim igrama

CEV

 

Aleksandar Boričić, predsednik Evropske odbojkaške konfederacije, CEV, uputio je pismo Nenadu Golijaninu, predsedniku OSS, povodom osvjanja srebrne medalje ženske seniorske reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žanieru.

 

 

 

 

 

U pismu Aleksandra Boričića se navodi:

Dragi predsedniče, dragi Nenade,

u ime Administrativnog Borda CEV, ponosno Vam pišem da bih čestitao ženskoj seniorskoj reprezentaciji Srbije osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

Veliki i značajan dan za Srbiju je osvajanje prve, istorijske srebrne olimpijske medalje u ženskoj odbojci. Želimo da čestitamo igračicama, stručnom štabu, zvaničnicima i svima ostalima koji su deo ovog istorijskog uspeha, kao i da se zahvalimo zaposlenima u Vašem Savezu na njihovom predanom radu i posvećenosti.

Cela odbojkaška Evropa je ponosna na srpske devojke i mi se iskreno nadamo da će ovaj uspeh doprineti daljem razvoju našeg voljenog sporta na “starom kontinentu”.

Želimo Vam mnogo uspeha u sledećim akcijama i ne sumnjamo da ćete nastaviti da negujete i dajete svetu buduće odbojkaške asove.

Srdačno,

Aleksandar Boričić

predsednik CEV