>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Aleksandar Boričić, predsednik CEV, čestitao Nenadu Golijaninu zlato reprezentativaca Srbije u Svetskoj ligi

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Aleksandar Boričić, predsednik CEV, poslao je Nenadu Golijaninu, predsedniku OSS, pismo čestitke povodom osvajanja zlatne medalje seniora Srbije u Svetskoj ligi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi predsedniče, dragi Nenade,

Veliko mi je zadovoljstvo što Vam pišem u ime Borda CEV, kako bismo čestitali vašem timu osvajanje zlatne medalje u Svetskoj ligi 2016, u poljskom Krakovu, 17. jula 2016. godine.

Završni turnir Svetske lige omogućio nam je spektakularne i uzbudljive trenutke, koji će dugo biti pamćeni, a srpski tim je doneo svojoj državi prvu zlatnu medalju Svetske lige. Reprezentacija Srbije je ove godine u potpunosti zaslužila titulu, posebno zbog pobede nad Brazilom u finalu, koji je mnogo želeo trijumf, ali je bio pobeđen u tri seta. To je momenat na koji su Srbija i odbojkaška Evropa veoma ponosni.

Vest o vašem dostignuću mnogo je obradovala sve nas u CEV-u i mi se radujemo sa vama, aplaudirajući vašem napornom radu, odgovornosti i posvećenosti našem voljenom sportu. Perfektan tim zaslužuje perfektnu pobedu i vi ste krunisani kao ovogodišnji lider svetskog najprestižnijeg reprezentativnog takmičenja.

Još jednom, čestitam vam na zasluženom uspehu i još jednom uspešnom trenutku za odbojku u Evropi. Najlepše želje za još uspešnih, budućih priča.

Srdačan pozdrav,

Aleksandar Boričić,

predsednik CEV