>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Poseta CEV Svetskoj odbojkaškoj federaciji najavljuje novu eru za FIVB i Kontinentalne Konfederacije

CEV – FIVB

 

Dr Ari Grasa da Silva Filjo, predsednik FIVB, poželeo je dobrodošlicu, u sedištu FIVB u Lozani, delegaciji CEV, koju je predvodio Aleksandar Boričić, predsednik CEV. U delegaciji su bili Ozkan Mutlugil, potpredsednik i blagajnik CEV, i zaposleni u Evropskoj odbojkaškoj konfederaciji. Prvi put u istoriji FIVB, zaposleni u Kontinentalnoj Konfederaciji su posetili Svetsku federaciju.

 

 

 

- FIVB je otvorio sva vrata sa potpunom transparentnošću. Četiri godine radimo jedni sa drugima, a nismo se upoznali. Ovaj sastanak je šansa da naše odnose podignemo na još viši nivo sa ciljem da zajednički doprinesemo afirmaciji odbojke. Ovom prilikom pozivam FIVB da poseti sedište CEV u Luksemburugu ove godine. – naglasio je Aleksandar Boričić.

 

 

- Ovaj sastanak treba da pokaže svima koliko je bliska saradnja između FIVB i Konfederacija. CEV je veoma dobro organizovan i naš cilj mora biti prosperitet odbojke. Nova era je počela u Evropi sa novim mentalitetom i sigurno ćemo zajedno biti uspešni. Svet se menja i mi ne možemo raditi kao u prošlosti. Moramo prvo postaviti igrače i truditi se da ne zaboravimo da su dobro upravljanje i transparentnost ključni. – istakao je dr Ari Grasa da Silva Filjo.

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik CEV, predao je dr Ariju Grasi da Silvi Filju, predsedniku FIVB, “plaketu CEV”, posvećenu zajedništvu FIVB i CEV.

 

 

Plaketa obeleževa poseban dan za odbojku i jedinstvo odbojkaške porodice. Ona takođe predstavlja novu, važnu stepenicu u zajedničkim naporima FIVB i CEV ka još aktivnoj promociji odbojke i što većem broju navijača.