>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Andre Mejer otvorio Kongres – delegate pozdravio dr Ari Da Silva Grasa Filjo, predsednik FIVB

CEV – 34. KONGRES

 

U hotelu Skandik u Kopenhagenu, danas je počeo 34. Kongres CEV, Evropske odbojkaške konfederacije. Andre Mejer iz Luksemburga, predsednik CEV, otvorio je Kongres, a delegate je pozdravio dr Ari Da Silva Grasa Filjo, predsednik FIVB. Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predstavlja Odbojkaški savez Srbije na Kongresu, dok je Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV, u radnom predsedništvu Kongresa.

 

 

 

 

 

 

 

Andre Mejer je u svom govoru posebno istakao ulogu Odbojkaškog saveza Srbije, u organizaciji „prvoklasnog Prvenstva za buduće odbojkaške zvezde“ zajedno sa susedima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

 

Tokom popodnevnog dela rada Kongresa, razmatrani su izveštaji Finansijske komisije, Komisije za beach – volley, Komisije za Evropske kupove, Pravne komisije, Medicinske komisije, Sportsko – organizacione komisije, Sudijske i Trenerske komisije CEV.

 

 

Na Kongresu će biti razmatrani izveštaji Zonskih Asocijacija – Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA), Istočno – evropske zonske asocijacije (EEVZA), Srednje – evropske zonske asocijacije (MEVZA), Severno – evropske zonske asocijacije (NEVZA), kao i „Udruženja Malih zemalja“.