>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Andre Mejer čestitao Aleksandru Boričiću na uspešnoj organizaciji EP za kadete

CEV – EVROPSKA ODBOJKAŠKA KONFEDERACIJA

 

Andre Mejer iz Luksemburga, predsednik CEV, poslao je čestitku Aleksandru Boričiću, predsedniku OSS, na uspešnoj organizaciji jubilarnog X EP 2013. u konkurenciji kadeta, koje je odigrano u Beogradu i Laktašima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre Mejer, u pismu upućenom Aleksandru Boričiću, navodi da je Odbojkaški savez Srbije još jednom izvanredno organizovao Prvenstvo Evrope, ovoga puta za kadete. Baš kao i prilikom zajedničke organizacije Prvenstva Evrope za kadetkinje u Kladovu i Baru, zajedno sa Odbojkaškim savezom Crne Gore, Odbojkaški savez Srbije je i ovoga puta, zajedno sa Odbojkaškim savezom Bosne i Hercegovine, demonstrirao visoki profesionalizam u organizaciji velikih takmičenja, potvrđujući tako svoju LIDERSKU poziciju u Evropskoj odbojkaškoj porodici.

Andre Mejer je naveo da je Srbija dvostruki prvak Evrope u seniorskoj konkurenciji, a da je pokazala da je šampion i u organizacionom smislu, naglašavajući da veruje da će OSS svojim iskustvom i doprinosom nastaviti da inspiriše mnoge koji žele da aktivno učestvuju u promociji odbojke u Evropi, na način kako to radi Odbojkaški savez Srbije.