>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Luksemburgu održan sastanak Zonskih asocijacija CEV

CEV – EVROPSKA ODBOJKAŠKA KONFEDERACIJA

 

U Luksemburgu je održan sastanak Zonskih asocijacija CEV, uz prisustvo Andrea Mejera iz Luksemburga, predsednika CEV, Aleksandra Boričića, predsednika OSS i prvog potpredsednika CEV i Jana Hroneka iz Češke, potpredsednika CEV, koji je zadužen za koordinaciju rada Zonskih asocijacija. Sastanku su prisustvovali Ozkan Mutlugil, predsednik Odbojkaške federacije Turske i generalni sekretar BVA, kao i predstavnici Istočno – evropske zonske asocijacije (EEVZA), Srednje – evropske zonske asocijacije (MEVZA), Severno – evropske zonske asocijacije (NEVZA) i „Udruženja Malih zemalja“.

 

 

 

 

 

 

 

U subotu, 04. maja, u novom sedištu CEV u Luksemburgu biće obeleženo 40 godina od osnivanja Evropske odbojkaške konfederacije. Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predstavljaće Odbojkaški savez Srbije na ceremoniji u Luksemburgu.

U petak će u sedištu CEV biti održan seminar za generalne sekretare Nacionalnih saveza, a Odbojkaški savez Srbije će predstavljati Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.