>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održan sastanak Administrativnog Borda CEV – danas i sutra Kongres u Luksemburgu

CEV – 33. KONGRES

 

Sastanak Adminstrativnog Borda CEV održan je juče u Kongresnom centru u Luksemburgu. Sastankom je predsedavao Andre Mejer iz Luksemburga, predsednik CEV, a Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV je bio u radnom predsedništvu. Na sastanku je razovarano o predlozima za 33. Kongres CEV, koji će se održati danas i sutra u Kongresnom centru u Luksemburgu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Takođe, istaknuto je da predstavnici CEV zauzimaju veoma važne funkcije u FIVB, na osnovu odluka donetih na Kongresu FIVB u Anahajmu, u SAD.

Andre Mejer, predsednik CEV je izabran za drugog potpredsednika FIVB, predsednika Finansijske komisije FIVB, a takođe je zadužen za Administrativnu, Sudijsku i Komisiju za pravila igre FIVB.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV, izabran je za potpredsednika FIVB, a predsedavajući je Takmičarske komisije FIVB i zadužen je za koordinaciju rada Saveta Svetske lige i Saveta  Gran Prija.

Miroslav Pržedpelski, predsednik Odbojkaške federacije Poljske i potpredsednik CEV, izabran je za potpredsednika FIVB, a takođe je i koordinator za marketing u FIVB, dok će Renato Arena iz Italije, potpredsednik CEV, naredne četiri godine predsedavati Savetom Svetske lige. Stanislav Ševčenko, predsednik Odbojkaške federacije Rusije, izabran je za člana Administrativnog Borda FIVB i zadužen je za koordinaciju rada Trenerske komisije FIVB.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS predstavljaće Odbojkaški savez Srbije na 33. Kongresu CEV u Luksemburgu, dok će Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potrpedsednik CEV biti u radnom predsedništvu Kongresa. Na 33. Kongresu CEV, koji nije izborni, biće donete odluke o organizatorima Prvenstava Evrope 2014. u juniorskoj konkurenciji, kao i o organizatorima EP 2015. u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji. Takođe, predsednici Komisija i Zonskih Asocijacija podneće izveštaje o radu u protekloj godini.