>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Evropskim kupovima CEV iz Srbije više od 200 igračica, igrača, trenera, sudija i delegata

CEV – EVROPSKI KUPOVI 2013.

 

U tri Evropska kupa CEV: Ligi šampiona, Kupu CEV i Kupu Izazivača, Srbiju predstavlja više od 200 igračica, igrača, trenera, sudija i delegata. Pored sedam klubova iz Srbije (Crvena zvezda, TENT i Kolubara u konkurenciji odbojkašica, Crvena zvezda, Vojvodina NS Seme, Radnički i Mladi radnik u konkurenciji odbojkaša), u kojima je za takmičenje u Evropskim kupovima prijavljeno 100 igračica i igrača i 21 trener, u 44 kluba iz 17 zemalja Evrope igraju još 62 igračice i igrača, kao i 13 trenera iz Srbije. Srbiju u Evropskim kupovima CEV predstavlja još 16 sudija iz Srbije i 9 supervizora i delegata.

 

 

 

 

 

 

 

Srbiju u Kupovima CEV predstavlja 11 međunarodnih sudija: Ljubomir Kovačević, Gordan Vilimanović, Dragutin Ćuk, Goran Gradinski, Slaviša Manojlović, Nenad Davidović, Mirko Janković, Anđelko Popović, Ivan Lazarević, Vladimir Simonović i Boris Kolarević, kao i 5 kandidata za međunarodnog sudiju: Svetlana Zotović, Predrag Balandžić, Aleksandar Petrović, Dejan Rogić i Vladimir Cvetković.

Srbiju će takođe predstavljati i supervizori Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Jelena Reljin i Dragomir Gerasimović, kao i delegati Goran Ćato, Miodrag Mitić, Čedomir Nedeljković, Dragan Grbić, Goran Jovanović i Darko Đuričković.

Srbiju ukupno u Kupovima Evropske odbojkaške konfederacije predstavljaju 162 igračice i igrača, 34 trenera, 16 sudija i 9 supervizora i delegata, odnosno ukupno 221 predstavnik.