>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seminar za mlade novinare i fotoreportere u Ankari – Predrag Milinković predavač – rok za prijave do 13. aprila

CEV – UEPS

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV i Evropsko udruženje sportskih novinara, UEPS, zajednički organizuju Seminar za mlade novinare i fotoreportere, kao rezultat zajedničkog dogovora postignutog prošlog septembra u Beču. Seminar će se održati od 01. – 06. maja u Ankari, u Turskoj, tokom turnira Evropskih kvalifikacija za OI 2012. u konkurenciji odbojkašica. Predavači će biti Lev Rosošik iz Rusije, potpredsednik UEPS i Predrag Milinković iz Srbije, novinar RTS i član Izvršnog odbora UEPS, „Novinar godine 2011.“ u Srbiji, u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije.

 

 

 

 

 

 

U radu Seminara će učestvovati šest mladih novinara i fotoreportera od 18 – 30 godina, od kojih će troje biti iz Turske.

Smeštaj za učesnike Seminara je obezbeđen u hotelu „Volleyball“, koji je smešeten u kompleksu u kome se nalazi dvorana „Baškent“, a organizator će snositi troškove smeštaja i puta za učesnike Seminara koji nisu iz Turske.

Prijave, koje uključuju ličnu biografiju, kopiju pasoša i pres kartice, treba poslati na mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do petka, 13. aprila do 12,00 časova.

CEV i UEPS će u utorak, 17. aprila objaviti imena kandidata koji će učestovati na Seminaru u Ankari.