>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održan prvi sastanak u Luksemburgu

CEV – TRENERSKA KOMISIJA

 

Prvi sastanak Trenerske komisije CEV održan je u sedištu CEV u Luksemburgu. Sastankom je predsedavao Aleksandar Boričić, predsednik OSS, prvi potpredsednik CEV i predsednik Trenerske komisije CEV.  Komisija je započela ambiciozan plan, čiji je cilj saradnja sa svim Nacionalnim federacijama, članicama CEV.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Prikupićemo podatke iz svih Federacija u želji da vidimo koliko Nacionalnih saveza ima Trenerske komisije. Za one koji je još nemaju, potrudićemo se da pronađemo osobe koje će učestvovati u njihovom formiranju. Ovo je neophodno radi bolje saradnje, posebno sa onima kojima je potrebna pomoć. Naš cilj je da se podrži uvođenje „Licence evropskog trenera“, na čemu ćemo još raditi. Želja nam je da iskoristimo znanje, iskustvo i doprinos svih članova Komisije, posebno Svetlane Ilić, koja može da pomogne da se podrži uloga ženskih odbojkaških trenera i Jerga Ahmana u beach – volley. Konačno, želimo da Komisija bude vrlo aktivna i pomogne svima, kad god je to moguće. – istakao je Aleksandar Boričić.

 

 

Sastanku su, pored Aleksandra Boričića, prisustvovali Mikael Trole iz Danske, sekretar Komisije i članovi: Svetlana Ilić iz Švajcarske, Filip Blan iz Francuske, Jerg Ahman iz Nemačke, Fransisko Manuel Ervas iz Španije i Gžegorž Ris iz Poljske, dok su Mauro Beruto iz Italije i Anti Pananen iz Finske bili sprečeni da prisustvuju sastanku.