>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Partizan Termoelektro u Španiji, Crvena zvezda dočekuje Francuze, Kragujevčani Belgijance, a Novosađani u Austriji

SENIORI – EVROPSKI KUPOVI 2012.

 

Sve četiri ekipe iz Srbije, Partizan Termoelektro, Crvena zvezda, Radnički iz Kragujevca i Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, igraće u utorak i sredu utakmice u Ligi šampiona, Kupu CEV i Kupu Izazivača.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partizan Termoelektro, prvak Srbije, u okviru 3. kola C grupe Lige šampiona 2012. gostovaće u Španiji. Utakmica KAI Teruel – Partizan Termoelektro odigraće se u sredu, 14. decembra od 20,15 časova u Teruelu, uz direktan prenos na TV Arena Sport 1. U 4. kolu, Partizan Termoelektro će dočekati KAI Teruel, u dvorani Šumice u Beogradu, 20. decembra od 18,00 časova.

 

 

 

Crvena zvezda će, u prvoj utakmici osmine finala Kupa CEV 2012, dočekati Arago Set iz Francuske, u utorak, 13. decembra od 20,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu. Revanš će se odigrati 20. decembra od 20,00 časova u Setu, u Francuskoj. Ukoliko eliminišu Francuze, „crveno – beli“ će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Rešovija Žešov (Poljska) – Dinamo Apeldorn (Holandija).

 

 

 

U prvoj utakmici 2. kola Kupa Izazivača 2012, Radnički iz Kragujevca će u dvorani Jezero dočekati Prefaksis Menen iz Belgije, u utorak, 13. decembra od 19,00 časova. Revanš će se odigrati u Menenu, u Belgiji, 21. decembra od 20,30 časova. Radnički će, ukoliko eliminiše Belgijance, u šesnaestini finala igrati protiv pobednika dvomeča Dukla Liberec (Češka) – Amrisvil (Švajcarska).

Vojvodina NS Seme iz Novog Sada će, u prvoj utakmici 2. kola Kupa Izazivača 2012, gostovati u Austriji. Utakmica Hipo Amšteten – Vojvodina NS Seme odigraće se u sredu, 14. decembra od 18,30 časova. Revanš će se odigrati u Maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu, 20. decembra od 19,00 časova. Ukoliko budu uspešniji od Austrijanaca, Novosađani će u šesnaestini finala igrati protiv pobednika duela Jedinstvo Brčko (Bosna i Hercegovina) – Tomis Konstanca (Rumunija).