>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Andre Mejer čestitao Aleksandru Boričiću na uspešnoj organizaciji Prvenstva Evrope i osvajanju dve zlatne medalje

CEV – EVROPSKA ODBOJKAŠKA KONFEDERACIJA

 

Andre Mejer, predsednik CEV i Torsten Endres, administrativni direktor CEV, poslali su pismo ALeksandru Boričiću, predsedniku OSS sa čestitkama na uspešnoj organizaciji Prvenstva Evrope za seniorke i osvajanju dve zlatne medalje, kao i čestitkama prvim trenerima seniora i seniorki Srbije, Igoru Kolakoviću i Zoranu Terziću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U nastavku možete pročitati integralnu verziju pisma Andrea Mejera upućenog Aleksandru Boričiću:

 

Dragi g. Boričiću,

Nakon završenog Evropskog prvenstva u odbojci, koje je organizovano u Beogradu i Zrenjaninu, želimo da Vam prenesemo našu najiskreniju zahvalnost za izuzetan trud, izvanrednu saradnju i kvalitet organizacije takmičenja koji ste pokazali. Posebno bismo želeli da istaknemo sjajnu pripremu i tehničke uslove za odigravanje mečeva u oba grada. Zahvaljujemo Vam se na podršci i logistici koju ste pružili, kao i na promociji odbojke, ne samo u Srbiji, već i u celoj Evropi. Ovo važno takmičenje je obeleženo profesionalnošću i visokim kvalitetom usluga od strane Vaših saradnika, koji zaslužuju priznanje za svoj doprinos.

Imajući u vidu veliki uspeh ovog takmičenja i naše potpuno zadovoljstvo, sigurni smo da će i u budućnosti Srbija organizovati neka od najvećih odbojkaških takmičenja i unapred se radujemo ponovnoj saradnji.

Ovom prilikom bismo želeli da čestitamo Vašoj muškoj i ženskoj seniorskoj reprezentaciji na osvajanju zlatnih medalja na Evropskim prvenstvima održanim ove godine. Ove dve medalje su na najbolji način kompletirale uspešnu godinu Odbojkaškog saveza Srbije.

Posebne čestitke želimo da uputimo i selektorima, Igoru Kolakoviću i Zoranu Terziću, koji su veoma vredno i naporno radili  sa svojim ekipama cele godine i zaslužuju u potpunosti ovaj uspeh. Njima želimo sve najbolje u budućem radu.

Još jednom čestitamo Vama i Savezu na uspešnoj organizaciji ovog izazovnog takmičenja i želimo Vam sve najbolje u budućim aktivnostima.

 

S poštovanjem,

 

Andre Mejer,                 Torsten Endres,

Predsednik CEV       Administrativni direktor CEV