>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Žreb 05. februara u 10,30 časova u Istanbulu

KADETKINJE I KADETI – IX EP 2011.

 

Žreb za kadetska prvenstva Evrope 2011. održaće se u hotelu Volej u Istanbulu, u subotu, 05. februara u 11,30 časova po lokalnom, odnosno 10,30 časova po našem vremenu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na IX EP 2011. u konkurenciji kadetkinja, koje će se odigrati od 30. aprila do 08. maja u Ankari, u Turskoj, igraće 12 reprezentacija: Srbija, Turska, Belgija, Grčka, Italija, Španija, Slovačka, Češka, Nemačka, Poljska, Slovenija i Ukrajina.

 

 

 

Na IX EP 2011. u konkurenciji kadeta, koje će se odigrati od 16. – 24. aprila u Ankari, u Turskoj igraće 12 selekcija: Srbija, Turska, Francuska, Ukrajina, Rusija, Grčka, Finska, Poljska, Španija, Bugarska, Nemačka i Belgija.

 

Propozicijama EP u kadetskoj konkurenciji, predviđeno je da 12 ekipa žrebom bude podeljeno u dve grupe. Po završetku takmičenja po grupama, plasman u polufinale izboriće po dve prvoplasirane selekcije, dok će treća i četvrta reprezentacija iz obe grupe igrati u razigravanju za plasman od 5. – 8. mesta. Polufinalni parovi biće određeni žrebom. Naime, pobednici grupa se ne mogu sastati u polufinalu, pa će žrebom dobiti za rivala jednu od drugoplasiranih selekcija.

Propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod.

Propozicijama CEV, plasman ekipa sa istim brojem bodova određuje se na osnovu set količnika. Ukoliko je set količnik identičan, plasman se određuje na osnovu poen količnika.